2008 óta foglalkozom gasztronómiai újságírással, itt olvashatóak eddig megjelent írásaim.
Ilyenek a Michelin csillagos rakott krumplik
Budapest legjobb kirándulós helyei
Marvelosa – egy régi ékszerdoboz a Várkert Bazár mellett
Budapest legjobb lakáséttermei
Edvino – otthonos, kedves kis bisztró Óbudán
Budapest legromantikusabb éttermei
A tökéletes Oscar bál receptje
Zseniális grafika a magyar ételekről
Reform desszertek – Varga Gábor interjú
Isabelle Legeron Master of wine interjú
Felfutó negyedek – Lövőház utcai gasztrokirándulás és rejtekhelyek
A nagy visszatérés – A Bábel étterem újratöltve
Palóznaki gasztro, jazz bor és egy séfrecept
Zoska – otthonos, bájos reggeliző az Astoriánál
Szlovén pisztráng és debreceni – kedvenc ételeink az V. Hertelendy Gourmet Fesztiválról
Divatba hozza, hungarikummá tenné a debrecenit – Interjú Pataky Péter séffel
„A vendégeknek főzök, nem az ételkritikusoknak” – Interjú Hampuk Zsolttal
Es Niu – nagykanállal Mindenszentekkor
Ali baba kacsamája Michelin csillaggal – recept
Újragondolt magyar fogások Budapest legjobb helyein
Jonathan Phang – A vonatozó ínyenc Budapesten
Kit ültetne az asztalához a világ legjobb szakácsa ? – Interjú
Újabb gasztro-hotspot Köveskálon – Káli Gourmet
Kézműves desszert őszi kollekció
A bor világpolgára – Wine Virtuosity
A mangalica: túlélőből szupersztár
Gasztrotrendek – már nem divat a nagy zabálás
Gasztroturista – osztrák wellness
Steirereck – interjú Birgit Reitbauer-el
Kulináris rejtekhelyek Londonban
Szingli műzli vs. páros rántotta – Reggelizési szokásaink
Bor és Csokoládé – a nagy találkozás
Jewish deli a belvárosban – Dafke megkóstoltuk
Ben Spalding: „Nem minden a Michelin csillagról szól”
Ha nyár, akkor lángos – Itt kaphatók a legjobbak
Interjú Széll Tamással, a Michelin csillagos ONYX étterem sous chef-jével
Dejan Pavlič, szlovén séf: ” A saját stílusomat követem” – interjú
A nagy halas összeállítás – A legjobb helyek Budapesten
„Nem erőltetem a molekuláris gasztronómiát” – Interjú Lőrincz György séffel
„Vért fogunk izzadni a sikerért” -interjú a magyar Bocuse d’Or csapattal
Olasz temperamentum, magyar virtus – Interjú Leonardo di Clemente-vel, a Gresham séfjével
Budapestre jön a Bocuse d’Or – villáminterjú Jerome Bocuse-el
Blumenthal tanítványa Budapesten főz – Interjú
Gasztroturista: Kalandozások Ausztria kertjében
Fairtrade virágok és móri borok a belvárosban – Wines n’ Roses
Világszerte hódít a vega hentes